Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Інформація про підсумки діяльності Славутицької ДПІ ГУ ДПС у Київській області за основними напрямками роботи за 2022 рік

опубліковано 23 січня 2023 о 15:22

Станом на 31.12.2022 на обліку в Славутицькій ДПІ перебувало 2137 платників податків, з них юридичних осіб-944, фізичних осіб-1182, фізичних осіб, що займаються незалежною професійною діяльністю – 11.

За 2022 рік було зареєстровано всього 119 платників податків, з них юридичних осіб-5, фізичних осіб-114. Фізичні особи, що займаються незалежною професійною діяльністю, не реєструвались протягом звітного періоду.

Протягом 2022 року працівниками Славутицької ДПІ було забезпечено надання адміністративних послуг:

видача картки платника податків – 717;

внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків, про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта – 2;

видача відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми та про джерела виплачених доходів та утриманих податків – 164;

реєстрація реєстраторів розрахункових операцій – 7;

реєстрація книг обліку розрахункових операцій – 22;

реєстрація розрахункових книжок – 4;

видача довідок про сплачений нерезидентом (фізичною особою) в Україні податок на прибуток (доходи) та підтвердження статусу податкового резидента України – 13;

реєстрація фізичної особи - платника єдиного податку – 109;

надання витягів з реєстру платників єдиного податку – 243.

За 2022 рік було опрацьовано: форма 10ДР (відомості з ДРФО про суми виплачених доходів та сплачених податків) – 168; форма 1ДР (реєстрація фізичних осіб-платників податків) – 131; форма 5ДР (зміни в РНОКП) та формування дублікату РНОКП – 459; форма 1П – 3.

Було видано 717 РНОКП, серед яких 240 – це штампи в паспорт з РНОКП.

Було сформовано та видано 3 довідки про зміну РНОКП.

Внесено 2 відмітки до паспорта громадянина України (у формі книжечки) про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта.

Було видано 164 відомостей з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків, що свідчить про ефективну роз’яснювальну роботу працівників ДПІ щодо можливості отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків за допомогою ЕЦП через електронний кабінет платника.

За 2022 рік було зареєстровано 128 фізичних осіб - платників єдиного податку; опрацьовано 58 заяви про внесення змін до реєстру фізичних осіб - платників єдиного податку; опрацьовано 208 заяв про перереєстрацію ФОП; анульовано єдиний податок 105 ФОП; сформовано та видано 243 витяги з реєстру платників єдиного податку.

За звітний період забезпечено формування та ведення реєстру платників ПДВ шляхом обробки електронних та паперових запитів на отримання витягу. Було сформовано та видано 9 витягів з Реєстру платників ПДВ.

Протягом звітного періоду було забезпечено організацію обліку платників єдиного внеску відповідно до Податкового кодексу України та інших нормативно-правових актів. Зокрема, було зареєстровано 114 фізичних осіб-підприємців – платників єдиного внеску та 5 юридичних осіб – платників єдиного внеску.

Протягом звітного періоду було зареєстровано 7 РРО, 22 КОРО; проведено перереєстрацію 13 РРО; скасовано 8 РРО та 7 КОРО.

Протягом звітного періоду платниками було зареєстровано75 ПРРО, що свідчить про ефективну роз’яснювальну роботу працівників Славутицької ДПІ стосовно переваг використання ПРРО.

                                                                                               Славутицька ДПІ