Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Вишгородські податківці провели «круглий стіл» з громадянами Вишгородської ОТГ

опубліковано 13 лютого 2023 о 15:43

Вишгородські податківці провели «круглий стіл» з громадянами Вишгородської ОТГ за участі начальника Вишгородського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок Головного управління ДПС у Київській області Ірини Кобилінської.

Під час зустрічі Ірина Кобилінська поінформувала присутніх, що з 1 січня 2023 року стартувала кампанія декларування доходів громадянами, одержаних протягом 2022 року. Декларацію про майновий стан і доходи можна подати в електронному вигляді через Електронний кабінет (https://cabinet.tax.gov.ua/) у розділі «ЕК для громадян» – «Податкова декларація про майновий стан і доходи». На закінчення зустрічі очільниця відділу нагадала, що триває кампанія декларування доходів громадян у рамках «податкової амністії» і закликала громадян скористатись правом на легалізацію доходів, з яких раніше не були сплачені податки. Вона детально розповіла про активи, які підлягають декларуванню, розміри ставок оподаткування таких активів, терміни сплати нарахованих податків, а також закцентувала увагу що термін подання одноразової декларації 01 березня 2023 року.

Зустріч з платниками пройшла у форматі діалогу, присутні отримали практичні поради, щодо порядку заповнення декларації про майновий стан і доходи громадян отриманих за 2022 рік.

Залишаємось на зв’язку: 

Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua 

Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast 

Вишгородський відділ податків і зборів з фізичних осіб
та проведення камеральних перевірок управління
оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС у Київській області