Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці провели зустріч з головою ГО «Підприємці Приірпіння»

опубліковано 23 лютого 2023 о 16:10

Податкова служба розширюючи можливості  спілкування з громадськістю знайшла новий формат, це – Комунікаційна податкова платформа. В рамках взаємодії податківців з представниками територіальних громад начальник Бучанського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління ГУ ДПС у Київській області Тетяна Єфременко спільно з начальником Ірпінської ДПІ ГУ ДПС у Київській області Лілією Суліма провела зустріч з головою ГО «Підприємці Приірпіння» Уляною Бойчук.

Під час зустрічі піднімалися важливі для всіх в умовах сьогодення питання, зокрема Тетяна Єфременко наголосила на необхідності широкої популяризації щорічної кампанії декларування доходів громадян, яка стартувала з 1 січня цього року, детально зупинилась на видах доходів, які підлягають обов’язковому декларуванню.

Принагідно, начальник відділу нагадала і про податкову амністію, що дає право громадянам одноразово подати декларацію, задекларувати активи, з яких раніше не були сплачені податки і збори, сплатити одноразовий збір і, таким чином, легалізувати свої доходи до 01 березня 2023 року, так податківець поінформувала про основні принципи та порядок проведення одноразового (спеціального) добровільного декларування.

Окремо начальниця Ірпінської ДПІ зупинилася на можливостях електронних сервісів ДПС, як альтернативи ЦОП. Онлайн спілкування з податковою службою, зазначила Лілія Суліма, дозволяє платнику швидко та ефективно вирішити питання, та є особливо актуальним на час воєнного стану в країні, коли багато громадян не мають змоги особисто прийти до податкової служби.

Бучанський відділ податків і зборів з фізичних осіб

та проведення камеральних перевірок управління

 оподаткування фізичних осіб  ГУ ДПС у Київській області