Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Вишгородські податківці провели зустріч з громадянами Вишгородської ОТГ

опубліковано 02 березня 2023 о 11:14

Вишгородські податківці провели чергова зустріч з громадянами в Вишгородському відділі податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління оподаткування фізичних осіб  ГУ ДПС у Київській області. 

Під час зустрічі начальниця відділу Ірина Кобилінська нагадала, що з 01 січня 2023 року триває кампанія декларування  громадянами доходів одержаних впродовж 2022 року, з яких не були сплачені податки, про право громадян на податкову знижку за понесеними витратами впродовж минулого року. Таким правом громадяни можуть скористатися упродовж усього 2023 року. Наголосила, що з 01.01.2023 діє нова форма податкової декларації та інструкція щодо її заповнення, які затверджені наказом Міністерства фінансів України від 17.05.2022 №143 «Про внесення змін до форми податкової декларації про майновий стан і доходи та Інструкції щодо заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи», зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 03.06.2022 за №593/37929. 

Також начальниця відділу розповіла про електронні сервіси ДПС України, зокрема про роботу сервісу «Електронний кабінет», за допомогою якого можна подавати декларацію про майновий стан і доходи можна подати в електронному вигляді т (https://cabinet.tax.gov.ua/) у розділі «ЕК для громадян» – «Податкова декларація про майновий стан і доходи». 

Присутні отримали практичні поради, щодо порядку заповнення декларації про майновий стан і доходи громадян отриманих за 2022 рік.

Залишаємось на зв’язку: 

Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua 

Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast 

Вишгородський відділ податків і зборів 

з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок

управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС у Київській області