Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За 2 місяці 2023 року Макарівською ДПІ надано понад 500 адміністративних послуг

опубліковано 02 березня 2023 о 11:20

Працівниками Макарівської ДПІ ГУ ДПС у Київській області протягом січня-лютого 2023 року було розглянуто 541 звернення та надано 510 адміністративних послуг, з них в електронній формі – 173.

Найчастіше платники зверталися для того ,аби скористатися послугою з видачі картки платника податків про реєстраційний номер облікової картки платника податків. Таку послугу отримали 286 громадян; видача відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків – 36; надання витягу з реєстру платників єдиного податку – 79; реєстрація книг обліку розрахункових операцій –37; реєстрація реєстратора розрахункових операцій – 20.

Щоденно опрацьовувалися відомості з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань щодо реєстрації та обліку платників. Зокрема, за 2 місяці було опрацьовано 163 відомості. 

Окрім надання адміністративних послуг, в ЦОП Макарівської ДПІ платникам та громадянам надавалися консультативні та інформаційні послуги щодо порядку заповнення податкових декларацій та розрахунків, окремих питань щодо кампанії декларування доходів, отриманих у 2022 році, користування електронними сервісами ДПС, щодо використання програмного забезпечення для подання звітності в електронному вигляді, застосування реєстраторів розрахункових операцій або програмних реєстраторів розрахункових операцій, тощо.

 Макарівська ДПІ