Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підсумки діяльності за основними напрямами роботи Васильківської ДПІ

опубліковано 06 березня 2023 о 16:58

З початку поточного року послугами Центру обслуговування платників Васильківської ДПІ скористалося 1476 громадян, яким надано 1358 адміністративних послуг.

Серед них найбільшим попитом користується послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків. З початку року видано 536 таких карток.

Станом на 1 березня поточного року на обліку у Васильківській ДПІ перебуває 10805 платників податків, з них 4227 юридичних осіб та 6578 фізичних осіб. Протягом січня-лютого кількість новостворених суб’єктів господарської діяльності збільшилась на 64 платника.

Працівниками Васильківської ДПІ з початку поточного року опрацьовано 149 заяв про застосування спрощеної системи оподаткування фізичних осіб-підприємців, відправлено 19 листів - відмов у застосуванні спрощеної системи оподаткування. Також сформовано 349 витягів з реєстру платників єдиного податку-фізичних осіб-підприємців.

Крім того, опрацьовано та видано 32 довідки – підтвердження статусу податкового резидента України.

З початку року до Васильківської ДПІ подано платниками 12423 податкових звітів, в тому числі в електронному вигляді 11868  звітів, що складає 95,5 відсотка.

Окрім, адміністративних послуг в ДПІ надаються консультативні та інформаційні послуги щодо діючої системи оподаткування, адміністрування єдиного соціального внеску, нарахування та сплати податків, порядку заповнення податкових декларацій та розрахунків, платіжних документів на перерахування належних податків і зборів до бюджетів, користування електронними сервісами ДПС.

Також в Центрі обслуговування платники мають доступ до мережі Інтернет, що дає їм змогу формувати та передавати звітність в електронному вигляді.

Васильківська ДПІ