Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Семінар-практикум в Кагарлицькій ДПІ щодо подання податкової декларації

опубліковано 09 березня 2023 о 11:28

Сьогодні начальницею Кагарлицької ДПІ ГУ ДПС у Київській області Людмилою Циганок проведено семінар-практикум з  платниками податків Кагарличчини щодо заповнення та подання податкової декларації про майновий стан і доходи в електронному вигляді.

Очільниця податкової інспекції нагадала присутнім, що з 01 січня 2023 року стартувала кампанія декларування доходів, отриманих у 2022 році.

Під час заходу розглядалися питання щодо форми декларації про майновий стан та доходи, граничні строки подання декларації та способи подання.

Учасники практикуму обговорили нагальні питання та на прикладі показали присутнім особливості заповнення декларації про майновий стан і доходи в електронному вигляді.

Людмила Циганок нагадала платникам, що для оперативної комунікації з бізнесом в ГУ ДПС у Київській області діє Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua. 

З новинами податкового законодавства можна оперативно знайомитись, підписавшись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області: https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast

Крім того, розʼяснення також можна отримати за телефонами гарячих ліній  ГУ ДПС у Київській області  та у Контакт-центрі ДПС. 

Кагарлицька  ДПІ