Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Надання адміністративних послуг Бородянською ДПІ

опубліковано 13 березня 2023 о 12:45

Впродовж січня-лютого 2023 року  фахівцями Бородянської ДПІ ГУ ДПС у Київській області платникам податків надано 323 адміністративних послуг, із них 183 в електронній формі. 

Найактуальнішими запитами серед відвідувачів у цей період стали:

 - отримання реєстраційного номера облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків (101)

- отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми та джерела виплачених доходів та утриманих податків (25)

- реєстрація реєстратора обліку розрахункових операцій (21)

Також зареєстровано 42 платника єдиного податку та надано 104 витягів з реєстру платників єдиного податку, зареєстровано 2 розрахункові книжки, зареєстровано 3 платника податку на додану вартість, надано 9 витягів з реєстру платників податку на додану вартість, зареєстровано 16 книг обліку розрахункових операцій. 

Платникам податків варто знати, що всі адміністративні та інші послуги надаються відповідно до вимог технологічних карток та нормативних документів, якими керуються фахівці Державної податкової служби. Ця інформація, а саме стандарти надання кожної послуги, є у відкритому доступі – в розділі «Адміністративні послуги» на субсайті ГУ ДПС у Київській області.

Також звертаємо увагу, що для отримання адміністративних та інших послуг радимо використовувати електронні сервіси ДПС, зокрема, Електронний кабінет платника податків (cabinet.tax.gov.ua). 

Та наголошуємо, що все про сервіси податкової, анонси, роз’яснення, коментарі фахівців та інша корисна інформація міститься на офіційних сторінках Державної податкової служби України fb.com/TaxUkraine, youtube.com/TaxUkraine та t.me/tax_gov_ua. Підписуйтеся та отримуйте інформацію з першоджерела. Дистанційна співпраця заощадить час і упередить виникнення небажаних наслідків для здоров‘я. Будьмо свідомими і відповідальними! 

Бородянська ДПІ