Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці провели «круглий стіл» з громадянами Вишгородщини

опубліковано 17 березня 2023 о 13:11

Вишгородські податківці проводять широкомасштабну роботу з питань декларування громадянами доходів, отриманих у 2022 році.

Зокрема, начальниця Вишгородського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління оподаткування фізичних осіб  ГУ ДПС у Київській області  провела чергову зустріч з громадянами Вишгородської громади. 

Під час заходу начальниця відділу Ірина Кобилінська нагадала, що з 01 січня 2023 року триває кампанія декларування  громадянами доходів одержаних впродовж 2022 року, про основні випадки обов’язкового подання податкової декларації про майновий стан і доходи та зауважила, що діє нова форма податкової декларації та інструкція щодо її заповнення. 

Особливу увагу фахівець акцентувала на електронних сервісах ДПС України, зокрема на роботі сервісу «Електронний кабінет», за допомогою якого можна подати податкову декларацію про майновий стан і доходи в електронному вигляді  (https://cabinet.tax.gov.ua/) у розділі «ЕК для громадян» – «Податкова декларація про майновий стан і доходи». 

Присутні отримали відповіді на запитання, щодо порядку заповнення декларації про майновий стан і доходи громадян отриманих за 2022 рік.

Залишаємось на зв’язку: 
Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast

Вишгородський відділ податків і
зборів з фізичних осіб та проведення
камеральних перевірок управління
оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС у Київській області