Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч у Миронівській ДПІ ГУ ДПС у Київській області

опубліковано 23 березня 2023 о 15:04

21 березня 2023 року у Миронівській ДПІ ГУ ДПС у Київській області відбулася робоча зустріч з  платниками податків Миронівщини  на тему: «Застосування РРО-ПРРО – все,  що потрібно знати платникам».

Очільник ДПІ Олег СКОЛОТА наголосив на актуальності теми зустрічі  та з урахуванням вимог законодавства поінформував платників податків про умови, за яких суб’єкти господарювання зобов’язані використовувати РРО/програмні РРО. 

Звернув увагу, що з 01.01.2022 року всі платники єдиного податку другої – четвертої груп при здійсненні розрахункових операцій мають використовувати РРО або програмні РРО.

В ході зустрічі Олег Сколота ознайомив учасників із здійсненням процедури реєстрації РРО та скасування реєстрації РРО у зв’язку із закінченням строків експлуатації РРО, із порядком заповнення та способами подання до контролюючих органів заяви за формою 4-РРО. 

Також на зустрічі були розглянуті як загальні питання застосування РРО/ПРРО, так і особливості їх застосування у період дії воєнного стану в Україні.

Учасники обговорили нагальні питання та отримали змістовні відповіді на запитання.

Олег СКОЛОТА нагадав платникам, що для оперативної комунікації з бізнесом в ГУ ДПС у Київській області діє Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua, 

З новинами податкового законодавства можна оперативно знайомитись, підписавшись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області: https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast

Крім того, розʼяснення також можна отримати за телефонами гарячих ліній  ГУ ДПС у Київській області  та у Контакт-центрі ДПС. 

Миронівська  ДПІ