Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Білоцерківщина: Зустріч щодо декларування фізичними особами доходів, отриманих у 2022 році

опубліковано 23 березня 2023 о 15:07

Сьогодні в рамках проведення інформаційно-роз’яснювальної кампанії щодо декларування громадянами доходів, отриманих у 2022 році відбулася зустріч податківців з фізичними особами Білоцерківського району.

Відкриваючи захід начальниця Білоцерківського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС у Київській області Ірина Миронець ознайомила присутніх із новаціями податкового законодавства та наголосила, що цьогоріч громадяни звітують за оновленою формою декларації, яка складається із головної форми та дев'яти додатків: Ф1, Ф2, Ф3, Ф4, ЄСВ 1, ЄСВ 2, ЄСВ 3, МПЗ, КІК (з них два нових – Ф4 та МПЗ).

Громадяни та фізичні особи-підприємці декларацію про майновий стан і доходи подають до 1 травня року, що настає за звітним, а сплачують задекларовані податкові зобов’язання - до 01 серпня. 

В Електронному кабінеті у режимі «ЕК для громадян» електронний сервіс «Податкова декларація про майновий стан і доходи» дозволяє сформувати декларацію та подати її до контролюючого органу з копіями первинних документів, у т.ч. для використання права на податкову знижку. При складанні декларації в Електронному кабінеті здійснюється часткове автоматичне заповнення декларації на підставі облікових даних платника, відомостей про отримані доходи, наявних у Державному реєстрі фізичних осіб, та відомостей про об’єкти нерухомого чи рухомого майна.

Залишаємось на зв’язку:
Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast
Приєднатись до офіційного каналу ДПС у Телеграм: t.me/tax_gov_ua


Білоцерківський відділ податків і 
зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок