Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підсумки роботи Центру обслуговування платників Згурівської ДПІ ГУ ДПС у Київській області за січень-квітень 2023 року

опубліковано 09 травня 2023 о 16:57

Працівниками Згурівської ДПІ в Центрі обслуговування платників здійснюється сервісне обслуговування платників податків; реєстрація та ведення обліку платників податків і платників єдиного внеску, об’єктів оподаткування та об’єктів, пов’язаних з оподаткуванням; формування та ведення Державного реєстру фізичних осіб – платників податків; своєчасне приймання та комп’ютерна обробка податкової та іншої звітності; проводиться інформаційно - роз’яснювальна робота щодо правильності розрахунку податків та заповнення декларацій; надаються адміністративні послуги.

Загальна кількість звернень щодо надання адміністративних послуг за січень-квітень 2023 року становить 659 при цьому переважна більшість адміністративних послуг надана безпосередньо в Центрі обслуговування платників - 630.

Найбільш запитуваною адміністративною послугою є послуга з видачі картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків. Зокрема, в січні-квітні ц.р. громадянам видано 376 карток; 130 громадянам видані відомості з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків. 

Також найбільш вагомими є адміністративні послуги по опрацюванню  документів платників єдиного податку. Так з початку року зареєстровано 29  платників єдиного податку, видано 44 витяги з реєстру платників єдиного податку.

В січні-квітні 2023 року зареєстровано:

- реєстраторів розрахункових операцій — 12;

- книг обліку розрахункових операцій — 26;

- розрахункових книжок - 9.

 З початку року суб’єктам господарювання видано 3 витяги з реєстру платників податку на додану вартість.

Крім того, в Центрі обслуговування платників працівниками Згурівської ДПІ постійно надаються рекомендації з питань використання сервісу ДПС «Електронний кабінет платника». Надається практична допомога щодо подання звітності в електронному вигляді через Електронний кабінет та інші можливості при його використанні. Постійно надається практична допомога платникам податків щодо отримання електронного цифрового підпису через онлайн-банкінг «Приват24».

Перелік адміністративних послуг, які надаються Центрами обслуговування платників Головного управління ДПС у Київській області розміщено на субсайті ГУ ДПС у Київській області за посиланням http://kyivobl.tax.gov.ua  у розділі «Діяльність» / «Адміністративні послуги».

Нагадаємо, що Центр обслуговування платників Згурівської  ДПІ працює з понеділка по четвер з 08-00 години до 17-00 години, у п’ятницю з 08-00 години до 15 год.45 хв., субота та неділя вихідні. Перерва з 12-00 години до 12 год.45 хв.

Інформацію з питань режиму роботи ЦОПу Згурівської  ДПІ та надання адміністративних послуг можна отримати також за телефоном модератора - (04570)5-04-32.

Звертаємо увагу громадян, що отримати адміністративні  послуги можливо в онлайн – режимі, використовуючи сервіс  «Електронний кабінет платника».

Вхід до Електронного кабінету платника здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua. 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу«InfoTAX».

Згурівська ДПІ