Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Надання адміністративних послуг Миронівською ДПІ ГУ ДПС у Київській області у січні – травні 2023 року

опубліковано 06 червня 2023 о 17:01

Протягом січня-травня поточного року до Центру обслуговування платників Миронівської ДПІ звернулось 2133 платників щодо отримання адміністративних послуг. Кількість наданих адміністративних послуг фахівцями ЦОП становить 2117 (видача довідок, витягів, посвідчень та інше).

Найчастіше громадяни відвідують ЦОП для отримання реєстраційного номеру облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків (1166) та отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми та джерела виплачених доходів та утриманих податків (250). Також зареєстровано 278 платників єдиного податку, надано 143 витяги з реєстру платників єдиного податку, зареєстровано 76 реєстратори розрахункових операцій, 128 книг обліку розрахункових операцій та 50 розрахункових книжок; 10 платників отримали витяг з реєстру платників податку на додану вартість, видано 4 довідки – підтвердження статусу податкового резидента України, видано 3 довідки про сплату податкових зобов'язань платником податку – резидентом, який виїжджає за кордон на постійне місце проживання, та про відсутність податкових зобов’язань.

Центр обслуговування платників працює за принципом оперативного та якісного обслуговування бізнесу та громадян. 

Окрім надання адміністративних послуг, працівниками ЦОП видаються довідки, приймається звітність від суб’єктів господарювання та надається практична допомога щодо подання звітності в електронному вигляді, надаються консультативні та інформаційні послуги щодо нарахованих та сплачених до бюджету податків і зборів, порядку заповнення податкових декларацій та розрахунків, окремих питань щодо кампанії декларування, застосування РРО/ПРРО та користування електронними сервісами ДПС. Ви маєте можливість отримати рекомендації з питань використання сервісу ДПС «Електронний кабінет платника».

Інформацію з питань режиму роботи ЦОП Миронівської  ДПІ, перелік та надання адміністративних послуг у Центрі обслуговування, можна отримати за телефоном (04574) 5-22-42, (04574) 5-70-55 або на офіційному порталі Головного управління ДПС у Київській області за посиланням http://kyivobl.tax.gov.ua. 

Звертаємо увагу та радимо платникам користуватися електронними сервісами від ДПС та отримувати адміністративні послуги  в онлайн-режимі. 

Щодо діяльності Головного управління ДПС у Київській області  вся інформація оприлюднюється на офіційних інформаційних ресурсах, а саме: 

Субсайт ГУ ДПС у Київській області за посиланням https://kyivobl.tax.gov.ua 

Офіційна сторінка у Facebook https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast/ 

Канал ДПС у Телеграм: t.me/tax_gov_ua 

Миронівська  ДПІ