Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фастівською ДПІ за липень 2023 року надано 624 адміністративні послуги

опубліковано 02 серпня 2023 о 15:37

Фахівцями центру обслуговування платників Фастівської ДПІ за липень 2023 року надано 624 адміністративні послуги. Зокрема, видано 302 картки платника податків, 67 відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків та внесено до паспорта громадянина України (у формі книжечки) 1 відмітку про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта, зареєстровано 14 реєстраторів розрахункових операцій, 32 реєстраційні книги обліку розрахункових операцій та 11 розрахункових книжок, зареєстровано 78 платників єдиного податку та надано 115 витягів з реєстру платників єдиного податку, надано 1 довідку про подану декларацію про майновий стан і доходи (податкову декларацію) та видано 3 витяги з реєстру платників податку на додану вартість.

Окрім надання адміністративних послуг, працівники ЦОП приймають податкову та іншу звітність, надають консультації в межах компетенції та інформаційні послуги.

Інформацію з питань режиму роботи Фастівської ДПІ та надання адміністративних послуг можна отримати за телефоном (04565) 6-14-37.

Нагадуємо, що з переліком адміністративних послуг та порядком їх надання можна ознайомитися на субсайті територіального органу ДПС в Київській області офіційного вебпорталу ДПС за посиланням https://kyivobl.tax.gov.ua. 

Також платники податків мають змогу скористатися сервісом ДПС «Електронний кабінет», який дозволяє в режимі реального часу подавати звітність, отримувати послуги в електронній формі та актуальні відомості з реєстрів. Вхід до Електронного кабінету платника здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua. 

Фастівська ДПІ