Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкові Новації: Броварська ДПІ інформує бізнес

опубліковано 25 вересня 2023 о 11:40

В рамках інформаційно-роз’яснювальних заходів, фахівці Броварської ДПІ Головного управління ДПС у Київській області відвідали бізнес-спільноту у Торговому центрі «MARK MALL», щоб ознайомити їх із змінами в податковому законодавстві.

На цій зустрічі начальниця Ірина Чудаєва розповіла про головні новації, внесені  Законом України від 30 червня 2023 року №3219-IX. Вона ознайомила присутніх з розмірами штрафних санкцій за невикористання реєстраторів розрахункових операцій або програмних реєстраторів розрахункових операцій у фіскальному режимі, а також за невидачу відповідних розрахункових документів (у паперовій або електронній формі), які підтверджують виконання розрахункових операцій, або за проведення таких операцій без використання розрахункових книжок на окремому господарському об‘єкті суб‘єкта господарювання.

Під час заходу були надані відповіді на актуальні запитання, пов‘язані з застосуванням реєстраторів розрахункових операцій (РРО) та програмних реєстраторів розрахункових операцій (ПРРО).

Залишаємось на зв’язку:
Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua 
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast