Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Вишгородщині продовжується інформаційно-роз’яснювальна кампанія щодо застосування РРО/ПРРО

опубліковано 26 вересня 2023 о 12:59

Нещодавно керівники Вишгородської, Славутицької, Іванківсько-Поліської податкових інспекцій Вишгородського району провели низьку сеансів телефонного зв’язку «гаряча лінія» на тему: «Порядок реєстрації програмних реєстраторів розрахункових операцій (ПРРО)».

Під час спілкування податківці розповідали дозвонювачам про обов’язковість використання РРО/ПРРО для всіх платників єдиного податку ІІ-ІVгруп, крім спрощенців І групи та тих хто проводить діяльність тільки в безготівковій формі розрахунків. Також платники податків отримали відповіді від фахівців щодо порядку реєстрації програмних реєстраторів розрахункових операцій, про послідовність дій, про перелік документів та в якому порядку необхідно надавати їх ФО-підприємцям для реєстрації РРО/ПРРО. 

Крім того, податківці зауважили, що Законом України № 3219-IX відновлено положення щодо відповідальності суб’єктів господарювання за порушення вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг».

Вишгородська ДПІ
Славутицька ДПІ
Іванківсько-Поліська ДПІ