Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Броварської ДПІ провели навчання щодо реєстрації господарської одиниці та ПРРО

опубліковано 27 вересня 2023 о 08:15

Під час нещодавнього семінару-практикуму, що відбувся у Броварській ДПІ Головного управління ДПС у Київській області, представники податкової служби обговорили з бізнесом актуальні питання реєстрації господарської одиниці, подачі Повідомлення про об'єкт оподаткування за формою №20-ОПП та реєстрації програмних реєстраторів розрахункових операцій.

Під час цього заходу, заступник начальника відділу податкових сервісів Сергій Боханчук, підкреслив, що платники податків повинні інформувати контролюючий орган про всі об'єкти оподаткування та об'єкти, пов'язані з оподаткуванням, відповідно до основного місця обліку. Процедура реєстрації здійснюється шляхом заповнення заяви J/F1312002 через сервіс "Електронний кабінет," доступний за посиланням: https://cabinet.tax.gov.ua/login.

Щодо реєстрації програмних реєстраторів розрахункових операцій, було зазначено, що застосування програмних реєстраторів розрахункових операцій (далі – ПРРО) регулюється Порядком реєстрації, ведення реєстру та застосування програмних реєстраторів розрахункових операцій, затвердженим наказом Міністерства фінансів України від 23.06.2020 № 317 «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 14 червня 2016 року № 547» із змінами та доповненнями (далі – Порядок № 317), який розроблений відповідно до ст. 7 Закону України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» із змінами та доповненнями.

Про реєстрацію ПРРО суб’єкту господарювання направляється інформація у квитанції із зазначенням присвоєного під час реєстрації фіскального номера ПРРО

Залишаємось на зв’язку:
Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast

Броварська ДПІ