Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Білоцерківському районі триває інформаційна кампанія щодо застосування норм Закону України №3219-ІХ

опубліковано 28 вересня 2023 о 13:54

У Білоцерківському районі продовжується активна інформаційна кампанія, спрямована на пояснення та використання положень Закону України №3219-IX від 30 червня 2023 року «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану».

Спеціалісти Державних податкових інспекцій району щоденно надають платникам податків інформацію та роз‘яснення з питань застосування цього закону, який є особливо важливим для підприємців, що здійснюють продаж товарів та послуг у готівковій формі.

Під час консультацій податківці також надаються практичні поради та відповідають на запитання, пов‘язані з реєстрацією РРО/ПРРО, обліком товарних запасів за місцем реалізації, поданням відомостей про об’єкти оподаткування та відповідальністю за порушення вимог Закону України №265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг».

Окрім цього, фахівці наголошують, що на офіційному вебпорталі ДПС за адресою: Головна/Банер/Програмні РРО (https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/) розміщено банер «Програмні РРО» з інформацією про програмні реєстратори розрахункових операцій (далі – ПРРО) та дистрибутиви безкоштовного ПРРО від ДПС – програмне рішення «ПРРО Каса» (далі – ПРРО Каса).

Для зручності користувачів, на офіційному вебпорталі ДПС за адресою: Головна/БАНЕР/Програмні РРО/Відеоуроки/Як завантажити програмне рішення ПРРО Каса (https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/video-lessons/) розміщена покрокова відеоінструкція «Як завантажити програмне забезпечення ПРРО Каса»

Залишаємось на зв’язку:
Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast

Білоцерківська ДПІ