Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч у Володарській ДПІ: Роз‘яснення ЗУ № 3219-IX щодо ПРРО та РРО

опубліковано 07 вересня 2023 о 09:47

У Володарській Державній податковій інспекції Головного управління Державної податкової служби в Київській області відбулася зустріч із платниками податків щодо розгляду та роз‘яснення норм Закону України від 30 червня 2023 року №3219-IX "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану".

На зустрічі податківці детально розглядали та пояснювали всі аспекти змін. Особливу увагу приділили питанням, пов‘язаним з реєстрацією програмних реєстраторів розрахункових операцій (ПРРО) та реєстраторів розрахункових операцій (РРО).

Начальник Володарської ДПІ, Сергій Бобровський роз‘яснив основні вимоги та процедури, які необхідно виконати платникам податків для коректного впровадження РРО у своїй діяльності.

Окрім того, очільник наголосив на тому, що використання програмних реєстраторів розрахункових операцій регулюється "Порядком реєстрації, ведення реєстру та застосування програмних реєстраторів розрахункових операцій" затвердженим наказом Міністерства фінансів України від 14 червня 2016 року №547. 

Володарська ДПІ