Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Результати роботи Фастівської ДПІ вересень 2023 року

опубліковано 05 жовтня 2023 о 15:22

Фахівцями центру обслуговування платників Фастівської ДПІ за вересень 2023 року надано 793 адміністративні послуги. Зокрема, видано 363 картки платника податків, 62 відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків та внесено до паспорта громадянина України (у формі книжечки), внесено 2 відмітки про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта, зареєстровано 38 реєстраторів розрахункових операцій, 43 реєстраційні книги обліку розрахункових операцій та 12 розрахункових книжок, зареєстровано 118 платників єдиного податку та надано 151 витяг з реєстру платників єдиного податку, зареєстровано 1 платника податку на додану вартість та видано 3 витяги з реєстру платників податку на додану вартість.

Окрім надання адміністративних послуг, працівники ЦОП приймають податкову та іншу звітність, надають консультації в межах компетенції та інформаційні послуги.

Інформацію з питань режиму роботи Фастівської ДПІ та надання адміністративних послуг можна отримати за телефоном (04565) 6-14-37.

Нагадуємо, що з переліком адміністративних послуг та порядком їх надання можна ознайомитися на субсайті територіального органу ДПС в Київській області офіційного вебпорталу ДПС за посиланням https://kyivobl.tax.gov.ua. 

Також платники податків мають змогу скористатися сервісом ДПС «Електронний кабінет», який дозволяє в режимі реального часу подавати звітність, отримувати послуги в електронній формі та актуальні відомості з реєстрів. Вхід до Електронного кабінету платника здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua

Фастівська ДПІ