Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Особливості застосування РРО/ПРРО в Броварській ДПІ

опубліковано 21 листопада 2023 о 16:11

Податковою службою щоденно і наполегливо проводиться масштабна роз’яснювальна робота з платниками податків у зв’язку з прийняттям Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану».

Так, в Броварській ДПІ нещодавно проведено «круглий стіл» та сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія», на яких висвітлювалися норми вищевказаного закону.

Заступник начальника Броварської Жанна Буник під час «круглого столу» з ФОП надала інформацію платникам, яких цікавили питання реєстрації РРО/ПРРО, змін у застосуванні РРО з 1 серпня та застосування штрафних санкцій за порушення використання РРО/ПРРО.

А на «гарячій лінії» за участі Жанни Буник, платників цікавили наступні питання - чи необхідно скасовувати апаратний РРО та реєструвати програмний; особливості роботи ПРРО; чи відносяться до розрахункового документу фіскальний чек, який друкується через ПРРО; що таке «офлайн-режим» для застосування ПРРО; як працювати з ПРРО в «офлайн-режимі».

На всі питання платників було надано ґрунтовні відповіді.

Броварська ДПІ