Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Миронівська ДПІ: семінар-тренінг для платників податків

опубліковано 24 листопада 2023 о 15:37

У приміщенні Миронівської ДПІ в.о.начальника Тетяною Яблонською проведено черговий семінар-тренінг для платників податків Миронівської ТГ на тему «Реєстрація РРО/ПРРО. Реєстрація господарської одиниці. Повідомлення про об’єкт оподаткування за ф.№20-ОПП. Подання заяви про реєстрацію ПРРО за ф.№1-ПРРО через електронний кабінет. Можливості Електронного кабінету платника податків. Порядок заповнення реквізиту «Призначення платежу» при сплаті податків і зборів».

Податківець інформувала присутніх щодо кола суб’єктів господарювання, які мають обов’язок застосовувати РРО та/або ПРРО під час розрахункових операцій, як обрати та завантажити програмний продукт з ПРРО, які платники мають вести облік товарних запасів та як його організувати.

Учасникам семінару роз‘яснили переваги використання ПРРО в порівнянні з традиційним реєстратором розрахункових операцій. 

Далі Тетяна Яблонська звернула увагу присутніх, що 01 грудня 2023 року завершується перехідний період, протягом якого заповнення платниками податків реквізиту «Призначення платежу» під час сплати податків, зборів, інших платежів та єдиного внеску було можливе у неструктурованому форматі. 

Учасники семінар-тренінгу обговорили нагальні питання, отримали відповіді на запитання та практичну допомогу в поданні заяви про реєстрацію РРО/ПРРО, повідомлення про об’єкти оподаткування за ф.№20-ОПП. Ознайомились з порядком заповнення реквізиту «Призначення платежу» при сплаті податків і зборів.

Залишаємось на зв’язку: 
Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast

Миронівська ДПІ