Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Білоцерківська ДПІ: електронні сервіси ДПС та декларування доходів

, опубліковано 05 лютого 2024 о 10:43

Під час заходу для платників податків, який відбувся в Білоцерківській ДПІ ГУ ДПС у Київській області, заступниця начальника відділу податкових сервісів та звітності, організації роботи ЦОП Катерина Драбинко ознайомила присутніх із функціональними можливостями сервісу «Електронний кабінет» та мобільного застосунку «Моя податкова». Вона також окреслила основні випадки, за яких платники податку зобов’язані самостійно обчислити суму податку (збору), що підлягає сплаті до бюджету за результатами звітного податкового року шляхом подання до податкового органу податкової декларації.

Платник податків може обрати зручний для себе спосіб подачі податкової декларації про майновий стан і доходи:

- особисто або уповноваженою особою;

- поштою з повідомленням про вручення та описом вкладення не пізніше ніж за 5 днів до закінчення граничного строку подання;

- засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням вимог законів України «Про електронні документи та електронний документообіг» та «Про електронні довірчі послуги».

Інтеграція в електронний простір стає не лише кроком до зручності для платників податків, але й забезпеченням прозорості та ефективної комунікації з податковою службою.

Залишаємось на зв’язку:
Комунікаційна платформа:
kyivobl.ikc@tax.gov.ua
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області
https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast