Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Васильківській ДПІ триває роз’яснювальна робота щодо кампанії декларування доходів та використання в роботі електронних сервісів ДПС

, опубліковано 06 лютого 2024 о 10:32

Під час зустрічей з платниками податків працівники Васильківської ДПІ інформують про випадки, за яких платники зобов’язані самостійно обчислити суму податку (збору), що підлягає сплаті до бюджету за результатами звітного року та  подати  до податкового органу податкову декларацію про майновий стан і доходи, про права  платників податку на отримання податкової знижки, пропонують скористатись можливістю використання електронних сервісів для прискорення процесу подання декларації до податкових органів.

Громадян знайомлять з електронним сервісом «Податкова декларація про майновий стан і доходи»,  який  дозволяє сформувати декларацію та подати її до контролюючого органу з копіями первинних документів, у т. ч. для використання права на податкову знижку. Використання цього електронного сервісу скорочує час і витрати при поданні податкової декларації, мінімізує помилки при заповненні декларації, надає можливість подання копій первинних документів як додаток до податкової декларації в онлайн-режимі.

Також знайомлять з мобільним застосунком «Моя податкова» та його функціоналом.

Залишаємось на зв’язку:
Комунікаційна платформа:
kyivobl.ikc@tax.gov.ua
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області
https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast