Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч в Бориспільському відділі податків і зборів з фізичних осіб щодо недопущення здійснення діяльності СГД, які не мають державної реєстрації

, опубліковано 09 лютого 2024 о 15:36

В Бориспільському відділі податків і зборів з фізичних осіб відбулася зустріч за участі начальника відділу Олександра Кравченка та начальника Бориспільської ДПІ Олени Дупай з представниками ТОВ «ЦУМ» та ТОВ «МАКДІ ЛЮКС» щодо недопущення здійснення господарської діяльності СГД, які не мають державної реєстрації, на торгових місцях вищевказаних юридичних осіб.

Олександр Кравченко ознайомив присутніх з нормами Закону України №3219-ІХ «Про внесення змін до податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану», зокрема в частині реєстрації РРО/ПРРО та поновлення відповідальності за порушення застосування реєстраторів розрахункових операцій.

Олена Дупай зауважила про необхідність забезпечення повної фіскалізації розрахунків усіма платниками, що здійснюють діяльність на ринках та ТРЦ.

Начальник Бориспільського відділу податків і зборів з фізичних осіб акцентував увагу на недопущенні укладення договорів оренди торгових місць з платниками податків-фізичними особами, які не мають державної реєстрації.

Результатом зустрічі стало прийняте рішення щодо проведення інвентаризації укладених договорів оренди торгових місць з платниками податків.

Також фахівці податкової нагадали про необхідність декларування доходів громадянами, які отримали дохід в 2023 році.

Залишаємось на зв’язку:
Комунікаційна платформа:
kyivobl.ikc@tax.gov.ua
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області
https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast