Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Миронівській ДПІ відбулась чергова зустріч з представниками Миронівської ТГ

, опубліковано 12 лютого 2024 о 09:05

В.о. начальника Миронівської ДПІ Тетяна Яблонська зустрічалась сьогодні з представниками Миронівської територіальної громади з метою обговорення нюансів деклараційної кампанії 2024 та застосування РРО/ПРРО суб’єктами господарювання, що здійснюють діяльність на території громади.

Податківець наголосила представникам ОМС на необхідності широкої популяризації щорічної кампанії декларування доходів громадян, яка стартувала з 01 січня поточного року, детально зупинилася на видах доходів, які підлягають обов’язковому декларуванню, ознайомила з правом платників на отримання податкової знижки за певні види витрат, поінформувала про можливість подання податкової декларації в електронному вигляді, за допомогою сервісу ДПС «Електронний кабінет платника» та представила сервіси мобільного застосунку «Моя податкова». 

Також Тетяна Яблонська проінформувала учасників зустрічі щодо застосування суб'єктами господарювання реєстраторів розрахункових операцій при здійсненні розрахункових операцій та передбачену законодавством відповідальність за порушення порядку проведення розрахунків.

Залишаємось на зв’язку: 
Комунікаційна платформа:
kyivobl.ikc@tax.gov.ua
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області
https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast