Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч бориспільських податківців з представниками Бориспільської філії Київського обласного центру зайнятості

, опубліковано 12 лютого 2024 о 13:08

В умовах повномасштабної війни одним із найважливіших завдань держави є соціальний захист ветеранів та осіб з інвалідністю, яка була отримана внаслідок війни.

В Бориспільському відділі оподаткування фізичних осіб відбулася зустріч за участі начальника відділу Кравченка Олександра та керівника Бориспільської філії Київського обласного центру зайнятості Прозорової Лариси щодо нового  урядового проекту, за яким учасники бойових дій та особи з інвалідністю внаслідок війни можуть безкоштовно пройти професійне навчання.

Лариса Прозорова повідомила, що Державна служба зайнятості реалізовує експериментальний проєкт щодо організації професійного навчання для учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни, в закладах професійної освіти ДСЗ та закликала до співпраці податківців щодо інформування якнайбільшої кількості учасників бойових дій про дію вищевказаного проєкту.

Цей проєкт дає змогу ветеранам обрати професію серед 95 сучасних професій, подати заяву на одну з 365 освітніх програм, підписати договір та розпочати навчання в короткий строк - протягом 5 робочих днів.

Залишаємось на зв’язку: 
Комунікаційна платформа:
kyivobl.ikc@tax.gov.ua
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області
https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast