Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робоча зустріч податківців Бориспільщини з представниками Золочівської ТГ та правоохоронними органами

, опубліковано 14 лютого 2024 о 11:44

В Бориспільському відділі податків і зборів з фізичних осіб відбулася зустріч за участі начальника відділу Олександра Кравченка, заступника начальника відділу Наталії Бардаш, начальника Бориспільської ДПІ Олени Дупай з представником Золочівської ТГ та поліцейського офіцера громади.

Темою зустрічі було здійснення контролю за дотриманням суб’єктами господарювання-фізичними особами чинного законодавства з питань державної реєстрації, оподаткування отриманих доходів та використання праці найманих працівників.

Олександр Кравченко акцентував увагу присутніх на необхідності недопущення укладення договорів оренди юридичними та фізичними особами- орендодавцями торгових площ з суб’єктами господарювання без державної реєстрації. Також повідомив про необхідність застосування РРО/ПРРО орендарями та поновлення відповідальності за порушення застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг.

В ході зустрічі з представником Золочівської ТГ та поліцейським офіцером обговорено комплекс заходів, направлених на встановлення осіб, які проводять діяльність без державної реєстрації на ринках та в торгових центрах громади.

Олександр Кравченко порекомендував представникам Золочівської ТГ на постійній основі здійснювати контроль на ринках та ТРЦ, оновлювати їх переліки та налагодити взаємодію з територіальними підрозділами національної поліції з метою напрацювання спільних заходів щодо недопущення здійснення діяльності суб’єктами господарювання без державної реєстрації.

Залишаємось на зв’язку:
Комунікаційна платформа:
kyivobl.ikc@tax.gov.ua
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області
https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast