Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робоча зустріч бориспільських податківців з представниками бізнесу

, опубліковано 15 лютого 2024 о 10:40

В Бориспільському відділі податків і зборів з фізичних осіб відбулася зустріч за участі начальника відділу Олександра Кравченка та заступника начальника Наталії Бардаш з представником ТОВ «Біопром» щодо недопущення здійснення господарської діяльності СГД, які не мають державної реєстрації, на торгових місцях вищевказаної юридичної особи.

Олександр Кравченко під час зустрічі акцентував увагу на необхідності недопущення укладення договорів оренди юридичними та фізичними особами- орендодавцями торгових площ з суб’єктами господарювання без державної реєстрації.

Наголосив на відповідальності, передбаченої статтею 164 КУпАП, при встановленні випадків здійснення підприємницької діяльності без державної реєстрації.

Наталія Бардаш повідомила про необхідність застосування РРО/ПРРО орендарями та поновлення відповідальності за порушення застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг.

 Результатом зустрічі стало прийняте рішення щодо проведення інвентаризації укладених договорів оренди торгових місць з платниками податків.

Також фахівці податкової нагадали про необхідність декларування доходів громадянами, які отримали дохід в 2023 році.

Залишаємось на зв’язку:
Комунікаційна платформа:
kyivobl.ikc@tax.gov.ua
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області
https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast