Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Надання адміністративних послуг Ставищенською ДПІ ГУ ДПС у Київській області за січень 2024 року

, опубліковано 09 лютого 2024 о 16:16

У центрі обслуговування платників Ставищенської ДПІ ГУ ДПС у Київській області  ДПІ ГУ ДПС у Київській області проводиться роз’яснювальна робота з питань наповнення дохідної частини бюджетів усіх рівнів, забезпечення надання електронних сервісних  послуг, впровадження податкових новацій та реалізації інших пріоритетних напрямків податкової політики.

Фахівцями Ставищенської ДПІ за січень 2024року розглянуто 243 звернень громадян щодо надання адміністративних послуг, надано 226 безоплатних адміністративних послуг, в тому числі в електронному вигляді 43. Зокрема, видано карток платників податків та внесення змін до реєстраційного номера облікової картки платника податків Державного реєстру фізичних осіб – платників податків 117. Також надано 33 відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків; видано 559 витягів з реєстру платників єдиного податку; проведено реєстрацію (перереєстрацію) 11 реєстраторів розрахункових операцій, реєстрацію 11 книг обліку розрахункових операцій. 

З початку року суб’єктам господарювання видано 3 витягів з реєстру платників податку на додану вартість та надано 42 витяг з реєстру платників єдиного податку.

Окрім надання адміністративних послуг, працівниками ЦОП Ставищенської ДПІ платникам та громадянам надаються консультативні та інформаційні послуги щодо використання програмного забезпечення для поданої звітності в електронному вигляді та на магнітних носіях, щодо нарахованих та сплачених до бюджету податків і зборів, порядку заповнення податкових декларацій та розрахунків, окремих питань щодо кампанії одноразового (спеціального) добровільного декларування, застосування РРО/ПРРО та користування електронними сервісами ДПС. 

Нагадуємо, що перелік адміністративних послуг, які надаються Центрами обслуговування платників можна переглянути на офіційному порталі Головного управління ДПС у Київській області за посиланням http://kyivobl.tax.gov.ua

Інформацію з питань режиму роботи ЦОПу Ставищенської  ДПІ та надання адміністративних послуг можна отримати також за телефоном модератора -  (04564) 2-22-44 або на офіційному порталі Головного управління ДПС у Київській області за посиланням http://kyivobl.tax.gov.ua.

Ставищенська ДПІ