Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Інформація про підсумки діяльності Славутицької ДПІ за основними напрямками роботи за січень 2024 року

опубліковано 09 лютого 2024 о 14:24

Протягом січня 2024 року працівниками Славутицької ДПІ було забезпечено надання адміністративних послуг:

видача картки платника податків – 109;

внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків, про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта – 1

видача відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми та про джерела виплачених доходів та утриманих податків – 43;

реєстрація реєстратора розрахункових операцій – 1;

реєстрація програмного реєстратора розрахункових операцій - 10;

підтвердження статусу податкового резидента України – 1.

За січень 2024 рік було зареєстровано 23 фізичні особи - платників єдиного податку; опрацьовано 15 заяв про внесення змін до реєстру фізичних осіб - платників єдиного податку; анульовано єдиний податок 1, ФО Підприємцям сформовано та видано 29 витягів з реєстру платників єдиного податку.

За січень 2024 року забезпечено формування та ведення реєстру платників ПДВ шляхом обробки електронних та паперових запитів на отримання витягу. Було сформовано та видано 1 витяг з Реєстру платників ПДВ.

З переліком адміністративних послуг, які надаються в центрі обслуговування платників Славутицької ДПІ можна ознайомитися на субсайті ГУ ДПС у Київській області в банері «Центри обслуговування платників».

Славутицька ДПІ