Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Практикум в Броварській ДПІ про застосування додатку "Моя податкова"

, опубліковано 12 квітня 2024 о 13:48

В Броварській ДПІ за участі ГДІ відділу податкових сервісів Людмили Нестеренко провели семінар-практикум для платників податків.

Людмила Нестеренко поінформувала присутніх про те, що віднедавна користувачам мобільних телефонів став доступний мобільний застосунок «Моя податкова» від ДПС. Застосунок можна завантажити на телефони як на платформі Android, так і iOS.

«Моя податкова» – простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян, а також сплати податків з використанням платіжних систем.

Мобільний додаток «Моя податкова» забезпечує отримання інформації про адресу реєстрації та фактичного місця проживання, отримання інформації про об’єкти оподаткування, отримання відомостей про суми виплачених доходів, направлення запиту та отримання відомостей про суми виплачених доходів, подання Податкової декларації про майновий стан і доходи, отримання інформації про обов’язок сплатити суму грошового зобов’язання (ППР), отримання інформації про стан розрахунків з бюджетом, сплата податків з використанням платіжних систем, пошук фіскального чека, пошук марки акцизного податку, отримання інформації з Реєстру платників ПДВ, Реєстру страхувальників, Реєстру платників єдиного податку.

Фахівець податкової надала практичну допомогу платникам в завантаженні додатка та основ користування ним. Повідомила, що мобільний застосунок доповнюватиметься новими можливостями відповідно до потреб платників податків.

Залишаємось на зв’язку:
Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua 
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області
https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast