Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Використання переваг електронного кабінету платника податків при декларування доходів громадян на зустрічі в Борисполі

, опубліковано 25 квітня 2024 о 10:49

В Бориспільській ДПІ відбулася зустріч з фізичною особою за участі  ГДІ відділу надання адміністративних послуг Юлії Бабчинської. Темою зустрічі було використання переваг електронного кабінету платника податків при декларуванні доходів громадян за 2023 рік.

Юлія Бабчинська нагадала, що кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2023 року добігає кінця. Платник податків може обрати зручний для себе спосіб подачі податкової декларації про майновий стан і доходи:

- особисто або уповноваженою особою;

- поштою з повідомленням про вручення та описом вкладення не пізніше, ніж за 5 днів до закінчення граничного строку подання;

- засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням вимог законів України від 22.05.2003 № 851-IV «Про електронні документи та електронний документообіг» (із змінами) та від 05.10.2017 № 2155-VIII «Про електронну ідентифікацію та електронні довірчі послуги» (із змінами).

Фахівець показала , що на вебпорталі ДПС, у банері «Деклараційна кампанія2024» розміщено приклади заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи, за посиланням: https://tax.gov.ua/deklaratsiyna-kampaniya-2024/prikladi-zapovnennya/.

Фахівець податкової надала практичну допомогу платнику за допомогою електронного сервісу заповнити та подати декларацію про майнові доходи.

Залишаємось на зв’язку:
Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua 
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області
https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblas