Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Вишгородщині відбулась робоча зустріч з платниками податків щодо порядку подання податкової декларації про отримані доходи громадян за 2023 рік

, опубліковано 26 квітня 2024 о 14:20

Днями, в.о. начальника Вишгородського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок Олександр Бондар зустрівся з фізичними особами, які зобов’язані подати податкову декларацію про майновий стан і доходи, отримані та неоподатковані у 2023 році. Під час спілкування податківець нагадав присутнім, що кампанія декларування доходів громадян триває з 1 січня до 1 травня 2024 року та роз'яснив платникам процедуру подання декларації про отримані доходи за 2023 рік, наголосивши на необхідності вчасного та правильного заповнення форм, а також повідомів про способи подання податкової декларації, зокрема в електронному вигляді через Електронний кабінет платника податків. Крім того, фахівець популяризував новий електронний сервіс мобільний застосунок «Моя податкова», який є зручним для використання громадянами шляхом його завантаження на мобільні телефони.

Наприкінці зустрічі Олександр Бондар поінформував про можливості використання Комунікаційної податкової платформи, яка створена для надання практичної оперативної допомоги платникам податків та повідомив її електронну адресу: kyivobl.ikc@tax.gov.ua, запросивши платників надсилати на цю адресу запити або звернення з коротким змістом питання та контактами для зворотного зв’язку.

Залишаємось на зв’язку:
Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області
https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast