Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Києво- Святошинська ДПІ: Тренінг з громадськістю Вишневої територіальної громади

, опубліковано 07 червня 2024 о 15:36

Податківці Києво-Святошинської ДПІ ГУ ДПС у Київській області постійно проводять індивідуальні консультативні заходи для платників податків Вишневої територіальної громади. 

Днями, за участі завідувача сектору податкових сервісів інспекції Ірини Мухомор відбувся черговий тренінг з платниками податків на тему: «Порядок подання податкової декларації про майновий стан і доходи громадянина для отримання податкової знижки через діючи електронні сервіси ДПС України». Під час тренінгу провідний фахівець інспекції повідомила платнику, що декларацію на отримання податкової знижки можна подати до 31 грудня 2024 року та ознайомила з порядком подання декларації про майновий стан і доходи детально продемонструвавши, як заповнити та надіслати декларацію про майновий стан і доходи за допомогою сервісу «Електронний кабінет платника».

Податківець також звернула увагу, що подання декларації засобами електронного зв’язку надає можливість значно мінімізувати помилки при заповненні декларації. Для роботи в електронному сервісі платнику достатньо лише мати кваліфікований електронний підпис, який можна отримати у будь-якого надавача електронних довірчих послуг. 

Крім того, користуючись нагодою, Ірина Мухомор розповіла платнику податків про новий безкоштовний мобільний застосунок «Моя податкова», за допомогою якого користувачі мають можливість бачити інформацію про об’єкти оподаткування, направляти запити та отримувати відомості про суми виплачених доходів та сплачувати податки, тощо.

Залишаємось на зв’язку:
Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua 
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області
https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast