Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Славутицька ДПІ: Семінар-практикум щодо популяризації Електронних сервісів ДПС України та подання звітності в електронному вигляді

опубліковано 12 червня 2024 о 15:30

Днями податківці Славутицької ДПІ провели семінар- практикум для фізичних осіб - підприємців на тему: «Електронні сервіси ДПС України. Порядок подання та заповнення Податкової декларації про майновий стан і доходи через «Електронний кабінет платника податків. Оформлення трудових відносин».

Очильниця Славутицької ДПІ Алла Савенко розповіла присутнім платникам податків, що використання електронних сервісів скорочує час і витрати при поданні податкової звітності, мінімізує помилки при її заповненні, надає можливість подання копій первинних документів як додаток в онлайн-режимі. Крім того, податківиця ознайомила з простим і зручним мобільним застосунком «Моя податкова», який можна завантажити на телефони як на платформі Android, так і iOS. Окремо, фахівець зупинилась на оформленні трудових відносин з найманими працівниками, зауваживши, що своєчасне офіційне працевлаштування – це запорука фінансової стабільності бізнесу. Наприкінці зустрічі Алла Савенко відповіла на численні запитання платників податків.

Залишаємось на зв’язку:
Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області: https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast

Славутицька ДПІ