Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ірпінські податківці спілкувалися з платниками податків щодо популяризації електронних сервісів ДПС України

опубліковано 12 червня 2024 о 15:33

Днями заступник начальника Ірпінської ДПІ Олена Мельник провела зустріч - практикум з платниками податків на тему: «Електронні сервіси ДПС України. Популяризація мобільного застосунку «Моя податкова». Подання звітності в електронному вигляді. Порядок оформлення трудових відносин.» 

Олена Мельник звернула увагу платників, що дистанційна форма комунікації наразі є особливо актуальною, адже у період військового стану вона захищає громадян від зайвих контактів, окрім того, економить їх час. Наразі в ДПС України функціонують електронні сервіси «Електронний кабінет платника» та мобільний застосунок «Моя податкова», які у режимі реального часу за допомогою персональних комп’ютерів та смарт-пристроїв забезпечують подання податкової звітності без встановлення спеціалізованого програмного забезпечення. Податківиця докладно ознайомила з алгоритмом подання декларації, а також перевагам користування «Електронним кабінетом платника», за допомогою якого можливо отримання інформації щодо заповнення та надсилання декларації; відображення реквізитів для сплати та QR-коду; можливість сплати податків, скориставшись платіжними системами.

Під час заходу Олена Мельник наголосила на важливості дотримання роботодавцями вимог трудового законодавства, а також інформувала присутніх про порядок оформлення трудових відносин та відповіла на низку запитань.

Залишаємось на зв’язку:
Контакти гарячих ліній https://kyivobl.tax.gov.ua/kontakti/
Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua 
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast

Ірпінська ДПІ