Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про електронні сервіси ДПС України на сеансі телефонного зв’язку «гаряча лінія» у Вишгородській ДПІ

опубліковано 17 червня 2024 о 09:49

У Вишгородській ДПІ відбувся сеанс телефонного зв’язку « гаряча лінія» в.о. начальника ДПІ Наталії Саханди з платниками податків щодо популяризації електронних сервісів ДПС України та актуальних питань легалізації найманої праці.

В ході заходу посадовіця розповідала, що на сьогодні популярним серед платників податків є використання інформаційно-телекомунікаційна система “Електронний кабінет”, який постійно удосконалюється та оновлюються до нього нові послуги та можливості. Сервіс працює цілодобово в реальному часі і не вимагає використання жодного додаткового програмного забезпечення, він надає змогу створити та надіслати до податкового органу електронні документи: податкову звітність, запити на отримання інформації, заяви для реєстрації платниками окремих податків, тощо. Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС.

Також, Наталія Саханда інформувала слухачів про повий безкоштовний мобільний застосунок «Моя податкова», який можна завантажити на телефони як на платформі Android, так і iOS. Очильниця інспекції акцентувала увагу, що цей сервіс простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян, а також сплати податків з використанням платіжних систем.

Крім того, фахівець роз’яснила платникам, що використання незадекларованої найманої праці має негативні наслідки як для працівників, так і для роботодавців, зауваживши, що працівник без офіційного оформлення на роботу позбавляє себе соціальних гарантій.

Залишаємось на зв’язку:
Контакти гарячих ліній https://kyivobl.tax.gov.ua/kontakti/
Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast
Приєднатись до офіційного каналу ДПС у Телеграм: t.me/tax_gov_ua
Повідомити про порушення податкового законодавства можна за допомогою чат-бота «StopViolationBot»

  Вишгородська ДПІ