Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Електронні сервіси податкової служби на зустрічі в Броварській ДПІ

, опубліковано 26 червня 2024 о 18:14

В Броварській ДПІ відбулася зустріч з суб’єктами господарювання за участі заступника начальника відділу надання адміністративних та інших послуг Алли Теплюк щодо використання платниками електронних сервісів податкової служби.

Алла Теплюк поінформувала платника, що найпоширенішим з електронних сервісів ДПС є Електронний кабінет.

Використання електронних сервісів є популярним не тільки при взаємодії платників податків з органами Державної податкової служби України, а також з більшістю державних органів. Електронні сервіси ДПС мають низку переваг: зручність, надійність та захищеність.

Електронний кабінет працює 24/7, крім часу, необхідного для його технічного обслуговування.

Користуючись сервісами «Електронного кабінету», авторизовані платники (доступ з використанням кваліфікованого електронного підпису) у приватній частині ЕК мають можливість дистанційної роботи в режимі онлайн щодо облікових даних платника, подання звітності, реєстрації податкових накладних, сплати податків і зборів, реєстрації ПРРО тощо.

Крім того, користування Електронним кабінетом не потребує встановлення окремого програмного забезпечення. Вхід до приватної частини Електронного кабінету здійснюється за допомогою кваліфікованого електронного підпису, який можна отримати в будь-якому акредитованому центрі сертифікації ключів.

Використання сервісів електронного кабінету надає багато переваг при його застосуванні – можна подати будь яку звітність, в тому числі і декларацію про майновий стан і доходи.

Фахівець податкової надала практичну допомогу платнику в складанні та поданні декларації про майновий стан і доходи.

Залишаємось на зв’язку:
Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua 
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області
https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast