Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» у Васильківській ДПІ був присвячений використання платниками діючих електронних сервісів ДПС

, опубліковано 06 червня 2024 о 19:04

Начальник Васильківської ДПІ Олена Стасюк провела сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» на тему «Використання платниками податків діючих електронних сервісів ДПС».

Начальник ДПІ відповідала на численні запитання щодо функціонування Електронного кабінету платника податків та інших електронних сервісів органів ДПС. Зокрема, пояснила, що за допомогою меню «Стан розрахунків з бюджетом» приватної частини Електронного кабінету фізичним особам надана можливість після ідентифікації за допомогою платіжної системи сплачувати податки платіжною карткою..

Податківець розповіла, як через Електронний кабінет подати заяву про застосування спрощеної системи оподаткування, податкову звітність, отримати довідку про доходи, відомості з реєстрів ДПС та інші..

Платникам роз’яснили переваги подання звітності в електронному вигляді, серед яких: економія часу, вибір зручного часу для здачі звітності, постійне оновлення програмного забезпечення відповідно до законодавчих змін, автоматичне формування архіву електронних копій звітів, позбавлення необхідності відвідувати Центр обслуговування платників.

Також платників інформували про запровадження ДПС безкоштовного мобільного застосунку «Моя податкова», сервіси якого надають широкий спектр послуг користувачам. 

Залишаємось на зв’язку:
Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області
https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast