Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Роз’яснювальна робота – один з основних напрямків діяльності фахівців Миронівської ДПІ

, опубліковано 12 червня 2024 о 19:08

На Київщині податківці продовжують роз’яснювати  платникам податків ключові положення чинного законодавства,  знайомити їх з роботою електронних сервісів ДПС та інформувати про новини у податковому законодавстві.

Черговий сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» цими днями відбувся у Миронівській ДПІ. 

В.о. начальника ДПІ Михайло Міщенко відповідав на питання платників податків щодо особливостей застосування сервісів Електронного кабінету ДПС та мобільного застосунку «Моя податкова» під час подання податкової декларації про майновий стан і доходи громадян, зокрема, для подання декларації з метою використання права на податкову знижку.

Платники отримали детальну інформацію щодо порядку заповнення та подання податкової декларації про майновий стан і доходи  через Електронний кабінет платника, про нюанси використання права платника ПДФО на податкову знижку за певними видами понесених витрат, переваги використання електронних сервісів ДПС для подання податкової звітності через «Електронний кабінет» та мобільний застосунок «Моя податкова».

Продовжуємо інформування платників  про ключові  норми податкового законодавства під час комунікацій та налагоджуємо діалог з бізнес спільнотою та громадськістю.

Залишаємось на зв’язку:
Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua 
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області
https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast