Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Фастівщині податківці під час засідання "круглого столу" обговорили з представниками бізнесу перспективи фінансово-господарської діяльності

, опубліковано 17 липня 2024 о 16:51

У рамках триваючої кампанії декларування податку на прибуток підприємств за півріччя 2024 року, фахівці Фастівського відділу податків і зборів з юридичних осіб провели засідання «круглого столу» з представниками бізнес-кіл Фастівського району. 

Під час заходу обговорили попередні результати фінансово-господарської діяльності підприємств за півріччя 2024 року та перспективи розвитку до кінця поточного року.

Говорили також про нюанси складання податкової декларації з податку на прибуток підприємств, порядок нарахування та термінів сплати мінімального податкового зобов’язання.

Платники податків мали можливість обговорити актуальні питання, отримати детальні відповіді на проблемні питання, що виникли у практичній роботі.

Продовжуємо проведення роз’яснювальних заходів для покращення обізнаності платників податків з нормами податкового законодавства, працюємо задля результату. 

Залишаємось на зв’язку:
Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua 
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області
https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast