Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Васильківській ДПІ платникам роз’яснили механізм сплати платежів з використанням Єдиного рахунку та заповнення реквізитів платіжної інструкції під час сплати платежів

опубліковано 14 жовтня 2024 о 11:55

В.о. начальника Васильківської ДПІ Олена Стасюк провела робочу зустріч з платниками податків, у ході якої суб’єктам господарювання  роз’яснили механізм сплати платежів з використанням Єдиного рахунку та порядок  заповнення реквізитів платіжної інструкції під час сплати платежів.

Платникам повідомили про можливість за власним бажанням обрати  використання Єдиного рахунку для сплати податкових платежів та єдиного соціального внеску та ознайомили з порядком переходу на його застосування.

Зокрема, щодо можливості платника повідомити про використання або відмову від використання Єдиного рахунку один раз протягом календарного року та про те, що під час використання єдиного рахунку платник не має права сплачувати платежі на інші рахунки, відкриті в органі Казначейства. 

Також Олена Стасюк детально поінформувала щодо правил заповнення реквізиту «Призначення платежу» платіжної інструкції при сплаті платежів на Єдиний рахунок.

Васильківська ДПІ