Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З 01 жовтня 2019 - нові реквізити бюджетних рахунків

, опубліковано 18 вересня 2019 о 15:54

Головне управління ДПС у Київській області повідомляє, що з 01 жовтня 2019 реквізити бюджетних рахунків для сплати податків і зборівзмінюютьсявідповідно  вимог IBAN.

Державною Казначейською службою України на виконання п.3 Постанови Правління Національного банку України від 28.12.2018 №162 «Про  запровадження міжнародного банківського рахунку  (IBAN)  в Україні» здійснено заміну діючих рахунків для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів відповідно до вимог стандарту IBAN, тобто, відбувається перехід на міжнародний формат рахунків, який матиме 29 символів (літери та цифри), із збереженням довжини номера рахунку аналітичного обліку –  не більше 14 цифрових  символів, до якого добавлено решту символів, відповідно до вимог стандарту IBAN.

 При обслуговуванні бюджетів за доходами з 01 жовтня 2019 Казначейством будуть використовуватись нові реквізити бюджетних рахунків.

Звертаємо увагу платників податків, що з новими реквізитами бюджетних рахунків можна ознайомитись на сайті ГУ ДПС у Київській області за посиланням:http://kyivobl.tax.gov.ua//byudjetni-rahunki/.