Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Пошук та перегляд фіскального чеку можна здійснити в Електронному кабінеті

, опубліковано 20 вересня 2019 о 09:45

Головне управління ДПС у Київській області інформує громадян щодо можливості перегляду фіскального касового чеку шляхом використання електронного сервісу «Пошук фіскального чека», який функціонує у відкритій частині Електронного кабінету. Цей сервіс дозволяє покупцеві товарів (послуг) здійснювати перегляд фіскального касового чеку, створеного як традиційними реєстраторами розрахункових операцій, так і   новітніми  РРО.

Використовуючи сервіс «Пошук фіскального чека», покупці товарів чи послуг зможуть перевірити достовірність отриманого фіскального чеку,  встановити факт його наявності чи відсутності в базі даних ДПС.

Щоб знайти та переглянути фіскальний касовий чек, слід ввести: фіскальний номер РРО, дату та час видачі чеку (для традиційних РРО).

У разі відсутності або невідповідності реквізитів чеку в інформаційній базі ДПС, споживачі можуть направити до податкової служби письмове звернення, додавши до нього копії отриманих розрахункових документів для організації та здійснення відповідних контрольно-перевірочних заходів.

При розгляді такого звернення ДПС дослідить причину, через яку електронний чек не потрапив до системи й буде вжито відповідних заходів.