Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Звітність в електронному вигляді подають 137,7 тисяч платників Київщини

, опубліковано 22 жовтня 2019 о 12:50

Звітність в електронному вигляді подають 137,7 тисяч платників Київщини. Це становить 79,5% загальної кількості платників, які перебувають на обліку в територіальних органах ГУ ДПС у Київській області.

У порівнянні з січнем-вереснем 2018 року, на 16,6 тисяч зросла кількість суб’єктів господарювання, які надсилають звітність засобами телекомунікаційного зв’язку.

Позитивна динаміка росту спостерігається і в розрізі податків. Зокрема, звітність з податку на додану вартість з використанням електронного цифрового підпису подали 99,7% або 17,7 тисяч платників, це на 0,3% або 1,1 тисячу більше минулорічного показника. Декларацій з акцизного податку – 83,4%, ріст становить 2,6%. На 9,2% зросла кількість суб’єктів малого бізнесу, які надіслали в електронному вигляді декларацію платника єдиного податку - це 57,2% платників включених у відповідний реєстр.

ГУ ДПС у Київській області звертає увагу платників, що стратегія розвитку країни та широкий спектр електронних сервісів ДПС України надають можливість безперешкодно інтегрувати власний бізнес у онлайн режим спілкування із контролюючими органами та партнерами по бізнесу.