Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Київщині вшанували пенсіонерів та ветеранів податкової служби

, опубліковано 30 жовтня 2019 о 09:51

Зі  словами вдячності з нагоди Дня ветеранів та пенсіонерів податкової служби звернувся до колишніх колег Орест Вітик – керівник податкової служби Київської області під час зустрічі з членами Місцевого осередку Всеукраїнської громадської організації «Асоціація ветеранів Державної податкової служби України».

"Наші теперішні досягнення – це синергія досвіду майстрів своєї справи та новацій, які диктує нам сьогодення. Втім, я упевнено кажу, що ми не загубили ваших здобутків: все створене вами – це міцний фундамент для подальшого розвитку Державної податкової служби.

Переконаний, що це можливо навіть за сучасних соціально-політичних умов, адже суспільству потрібна цивілізована податкова служба. З виваженою фіскальною політикою, прозорою структурою та широким спектром послуг для платників. Сам інститут податкової служби набуває якостей саме сервісної служби: простої та цілком зрозумілої для платника.

Це, мабуть, основний каталізатор, який здатен вибудувати ефективні стосунки всіх суб’єктів, причетних  до наповнення бюджету.  Вже зараз ми отримуємо позитивні відгуки від платників, а міжнародні ділові рейтинги демонструють підвищення позицій України. І я хочу сказати, що дякувати за це треба саме вам – людям, чиї фаховість, освіченість та здобутки стали запорукою наших успіхів.

Дозвольте мені в цей день висловити свою глибоку повагу до вас – людей, які своєю сумлінною працею та служінням державі здобули право на пошану від своїх молодших колег." – наголосив О.Вітик.

Наприкінці урочистостей Орест Вітик вручив гостям  подарунки з нагоди Дня ветерана податкової служби.