Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Електронні довірчі послуги можна отримати дистанційно

, опубліковано 19 листопада 2019 о 17:07

Головне управління ДПС у Київській області звертає увагу платників на можливість використання електронного сервісу ДПС для повторного (дистанційного) формування сертифікатів за електронним запитом без особистої присутності. Використання сервісу  збереже ваш  час, позбавивши необхідності відвідувати податкові органи та стояти в черзі.

Щоб скористатись сервісом необхідно зайти на вебсайт надавача за посиланням acskidd.gov.ua і скористатись он-лайн сервісом для повторного (дистанційного) формування сертифікатів за електронним запитом безпосередньо на сайті, або завантажити та встановити останню версію безкоштовного програмного забезпечення ІІТ Користувач ЦСК-1.

За допомогою сервісу можна перейти із звичайного носія ключової інформації (USB флеш-накопичувач або CD-диск) на захищений за допомогою програмного забезпечення ІІТ Користувач ЦСК-1.

Отримані електронні  сертифікати ключів дають можливість, зокрема, подання податкової звітності та  звітності з єдиного соціального внеску в електронному вигляді, засобами телекомунікаційного зв’язку,  що  надає безліч переваг платникам податків.