Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Долучайтеся до онлайн спілкування з податковою службою Київщини!

, опубліковано 21 липня 2020 о 12:56

Головне управління ДПС у Київській області інформує платників податків, що на сьогодні продовжено обмежувальні заходи, запроваджені урядом з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19. Тому онлайн-зв'язок є оптимальним засобом  спілкування з податківцями.

У порівнянні з відповідним минулорічним показником на 15 тисяч СГД або 6% зросла кількість платників, які листуються та подають звіти до податкової служби в електронному вигляді. В цілому, станом на 01.07.2020 року 82,5% або 146,9 тисяч платників використовують електронні сервіси ДПС України.

У розрізі територіальних управлінь, найбільший відсоток подання звітності в електронному вигляді – у Миронівській ДПІ Обухівського управління (90,7%), Броварська ДПІ (89,6%), Броварський район – (87,4%) Броварського управління, Сквирській ДПІ (89,2%) та Ставищенській ДПІ (87,5%) Білоцерківського управління.

Звертаємо увагу платників податків, що Державна податкова служба створила  серію відео уроків на допомогу користувачам електронних сервісів  в яких роз’яснюється, як користуватися тими чи іншими опціями. Переглянути добірку можна на офіційному вебпорталі ДПС України за посилання https://tax.gov.ua, банер «Відеосюжети» або у рубриці Головна/ Медіа-центри/ Новини.

ГУ ДПС у Київській області повідомляє, що за допомогою «Електронного кабінету платника» (cabinet.tax.gov.ua) з використання електронного цифрового підпису будь-якого Акредитованого центру сертифікації ключів, платники податків мають можливість отримати онлайн ряд адміністративних послуг та довідок.