Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Київщини провели на 273 документальні перевірки менше, аніж торік

, опубліковано 09 вересня 2020 о 15:35

Протягом січня-серпня 2020 року податківці Київської області провели 143 документальні перевірки, що на 273 перевірки менше, ніж у відповідному періоді минулого року, в тому числі 59 планових та 84 позапланові перевірки.

За результатами проведених документальних перевірок суб’єктам господарювання донараховано узгоджених податкових зобов’язань в сумі 73,5 млн грн, з яких до бюджету вже надійшло 44,5 млн грн. Крім того, в ході документальних перевірок зменшено неправомірно задекларовані підприємствами збитки на суму 1,2 млрд. грн., що дозволить у майбутніх періодах упередити несплату зазначеного податку до бюджету на 229 млн грн. Зменшено також суму від'ємного значення різниці між податковими зобов'язаннями та податковим кредитом з ПДВ у розмірі 21,9 млн. гривень.

Крім того, за січень-серпень 2020 року проведено 991 фактичну перевірку платників податків, які здійснюють діяльність у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, за результатами яких до порушників податкового законодавства застосовані штрафні санкцій на загальну суму 17,3 млн грн, з яких 5,5 млн грн наразі сплачено до бюджету.